Jak zrobić pierogi z kapustą i grzybami? Najprostszy przepis

| Aktualizacja:

Święta zbliżają się coraz większymi krokami, a wraz z nimi równie wiele przyjemności, co obowiązków. Jest co najmniej kilka sposobów, aby jedną z najbardziej pracochłonnych czynności – lepienie pierogów – okrasić aurą świeżości, zarówno w kuchni, jak i poza nią, biorąc udział w nietypowym wydarzeniu.

wróć do artykułu
  • ~Karolina
    (2015-03-10 01:37)
    Te z czarną porzeczką są ciekawe. Spisałam sobie przepis. Mało spotykane pierogi krewetkowe jadłam w Mekongu w Krakowie. Pierwszy raz takie jadłam. Smakowały mi.
  • ~tadeusz
    (2011-12-02 18:01)
    w tym miejscu podaja stare farsze.oszukuja pracownikow.nie placa.niecwarto reklamowac soba tej imprezy napewno nikt nic nie wygra