Reklama
Reklama
Reklama
Warszawa
Reklama
Reklama

Co ugotować na Wielkanoc? Żurek, jajka, i co dalej?

11 kwietnia 2014, 07:43
Tych dań nie powinno zabraknąć na wielkanocnym stole
Tych dań nie powinno zabraknąć na wielkanocnym stole / Shutterstock
Wiadomo, że żurek, wiadomo, że jajka. Do tego babka wielkanocna i mazurek. A jeśli komuś brak pomysłów na to, co przygotować na wielkanocne śniadanie, oto garść inspiracji - potrawy bardzo świąteczne i bardzo polskie.

Powiązane

Reklama
Reklama

Oceń jakość naszego artykułu

Dziękujemy za Twoją ocenę!

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna

Powiedz nam, jak możemy poprawić artykuł.
Zaznacz określenie, które dotyczy przeczytanej treści:
Reklama
Reklama
Zobacz
Reklama