Reklama
Reklama
Reklama

Co Ty wiesz o soczewicy zielonej? 5 powodów, dla których warto ją polubić

Czy wiecie, że soczewica jest jedną z najstarszych roślin uprawnych? Mimo swoich licznych zalet jest nadal niedocenianym i mało znanym produktem w kuchni polskiej. Warto jednak od czasu do czasu sięgnąć np. po soczewicę zieloną, która bogata jest w cenne wartości odżywcze. Jakie? Wyjaśniają eksperci marki Halina.
Reklama
Reklama
Tematy:
kuchnia i przepisy soczewica kuchnia
Reklama

Komentarze (1)

Uwaga, Twój komentarz może pojawić się z opóźnieniem do 10 minut. Zanim dodasz komentarz - zapoznaj się z zasadami komentowania artykułów .
  • jajakoja
    2015-05-08 23:13
    tak, ale nie ta amerykanska zaswiniona przez GMO. Dobra soczewica, to np japonska!
    0
    zgłoś
Reklama

Zobacz więcej

Reklama