Reklama
Warszawa
Reklama

Otręby w pigułce: 10 powodów, dla których warto je jeść!

27 kwietnia 2015, 07:57
1. Zmniejszają wchłanianie cholesterolu przyczyniając się do obniżenia jego poziomu we krwi.
1. Zmniejszają wchłanianie cholesterolu przyczyniając się do obniżenia jego poziomu we krwi. / Shutterstock
Neutralny smak otrąb pozwala na ich różnorodne zastosowanie w kuchni. Mogą być podstawą zarówno dla potraw słodkich, jak i słonych. Sprawdzają się w sałatkach, jako dodatek do zup, czy po prostu składnik zdrowej przekąski. Dlaczego warto je wprowadzić do swojej diety? Eksperci Sante podają 10 powodów - oto one.
Reklama
Reklama
Tematy:
kuchnia kuchnia i przepisy otręby owsiane zdrowa żywność dieta

Powiązane

Reklama
Reklama
Czy ten artykuł był przydatny?
tak
nie
Dziękujemy za powiadomienie
Jeśli nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytania w tym artykule, powiedz jak możemy to poprawić.
UWAGA: Ten formularz nie służy wysyłaniu zgłoszeń . Wykorzystamy go aby poprawić artykuł.
Jeśli masz dodatkowe pytania prosimy o kontakt

Komentarze(1)

Uwaga, Twój komentarz może pojawić się z opóźnieniem do 10 minut. Zanim dodasz komentarz -zapoznaj się z zasadami komentowania artykułów.
  • autorski autor
    2015-04-27 19:41:42
    debile debilom zgotowały ten los (mam na myśli klikanie w slajdy)

    klikaj sobie sam debilu z der dziennika
    0
Reklama

Zobacz więcej

Reklama