Reklama
Reklama
Reklama

PRZEPISY na spaghetti: klasyka w najlepszym wydaniu

SPAGHETTI BOLOGNESE Składniki: • Międzybrodzki Makaron spaghetti – 500 g • Mięso mielone wołowo-wieprzowe – 500 g •	Bulion mięsny – 2 szklanki •Cebula – 2 szt. • Marchew – 1 szt. • Seler naciowy – 1 szt. •	Przecier pomidorowy – 2 łyżki • Śmietanka – ½ szklanki •	Czerwone półwytrawne wino – 2 szklanki • Oliwa • Oregano • Sól, pieprz
SPAGHETTI BOLOGNESE Składniki: • Międzybrodzki Makaron spaghetti – 500 g • Mięso mielone wołowo-wieprzowe – 500 g • Bulion mięsny – 2 szklanki •Cebula – 2 szt. • Marchew – 1 szt. • Seler naciowy – 1 szt. • Przecier pomidorowy – 2 łyżki • Śmietanka – ½ szklanki • Czerwone półwytrawne wino – 2 szklanki • Oliwa • Oregano • Sól, pieprz / Materiały Prasowe
Spaghetti to najpopularniejszy typ makaronu, ale także nazwa dania, które kocha większość Europejczyków. Ich podstawowe rodzajespaghetti, jest bolognese, napoli oraz carbonara. Do tego typu dań można użyć wielu rożnych makaronowych kształtów, jednak najbardziej popularnym jest długa nitka. Poniżej prezentujemy 3 podstawowe przepisy na pyszne spaghetti.
Reklama
Reklama
Tematy:
kuchnia kuchnia i przepisy spaghetti napoli spaghetti bolognese spaghetti spaghetti carbonara
Reklama

Komentarze

Uwaga, Twój komentarz może pojawić się z opóźnieniem do 10 minut. Zanim dodasz komentarz - zapoznaj się z zasadami komentowania artykułów .
    Reklama

    Zobacz więcej

    Reklama