Reklama
Reklama
Reklama

Na ostro! 10 właściwości chrzanu, z których skorzystasz w kuchni i leczeniu

Chrzan stanowi ważny element polskiej tradycji kulinarnej. Bez niego nie byłoby barszczu chrzanowego, dobrych ogórków kiszonych czy ćwikły. Jednak walory smakowe chrzanu ustępują miejsca jego właściwościom zdrowotnym...
Reklama
Reklama
Tematy:
chrzan mosso kuchnia i przepisy kuchnia
Reklama

Komentarze (2)

Uwaga, Twój komentarz może pojawić się z opóźnieniem do 10 minut. Zanim dodasz komentarz - zapoznaj się z zasadami komentowania artykułów .
  • Jan Józef
    2014-08-13 18:44
    Przestańcie już z nazwą grillowanie-przecież mamy tak ładny wyraz ROŻNO!!!
    Biedota łapie wszystko co w bełkocie mediów!!!
    0
    zgłoś
  • malorolny,ale obeznany w temacie
    2014-07-27 18:29
    Chrzan,produkuje sie na polu- trzeba sie dobrze "nagarbowac",zeby cos wyroslo. Pozniej to jest przetworstwo tego co wyroslo w glebie.
    0
    zgłoś
Reklama

Zobacz więcej

Reklama