Reklama
Reklama
Warszawa
Reklama

Nie każda sałatka jest zdrowa! Tego nie może w niej zabraknąć

24 lipca 2012, 12:26
Shutterstock
Sałatka jest synonimem zdrowego, lekkiego i bogatego w wartości odżywcze dania. Jednak to tylko teoria - w praktyce ogromna część przygotowywanych przez nas sałatek to bomby pełne kalorii i tłuszczu. Jak przygotować zdrową sałatkę? Oto złote zasady dietetyk Heather Bauer!
Reklama
Reklama
Tematy:
kurczak sos szpinak rukola oliwa Boczek dressing składniki Liście przepis sałatka
Reklama

Komentarze(3)

Uwaga, Twój komentarz może pojawić się z opóźnieniem do 10 minut. Zanim dodasz komentarz -zapoznaj się z zasadami komentowania artykułów.
  • Balkon
    2012-07-24 13:18:52
    Majonez niezdrowy a musztarda zdrowa? Wszystko zależy od proporcji proszę Państwa!
    0
  • autor
    2012-07-24 15:41:34
    szpinak, jarmuż czy rukola? a na obrazku szczaw jaja se robicie?
    0
  • agnieszka 1
    2012-07-24 22:43:02
    Szynka z melonem (obrazek 3) to nie bekon i tłuste sery; oliwa z oliwek - 900 kal; miód - coś koło 400 kal.
    0
Reklama

Zobacz więcej

Reklama