Restauracja, której szefem jest Nicola Dinato, znajduje w miejscowości Castelfranco Veneto w Wenecji Euganejskiej. W 2015 roku miejsce to zostało nagrodzone gwiazdką Michelin.

Teraz zaczęło serwować nietypową potrawę, a właściwie darmową przystawkę. Powstaje przez pieczenie, a następnie smażenie pianki z tapioki. Aby pozbyć się nadmiaru tłuszczu, owija się ją w chłonny papier.

Żeby wyglądała jak powietrze, a klienci mieli wrażenie, że rzeczywiście je jedzą, do środka przez około 10 minut wstrzykiwana jest odrobina ozonu. Nadaje on daniu charakterystycznego zapachu. Wyglądem smakołyk ten przypomina prażynkę.

Aria fritta serwowana jest na obłoczku z waty cukrowej. Przed podaniem doprawiane jest niebieską solą, aby przywołać skojarzenie z kolorem nieba. Dodatkiem do niego jest wegański majonez sezamowy oraz ocet z pigwy.