Zimna kuchnia, czyli leksykon nie tylko dla profesjonalistów [RECENZJA KULINARNA]

Po tę książkę powinien sięgnąć każdy, kto chciałby tak jak profesjonaliści przygotowywać i serwować wszelkiego rodzaju dania zimne. Ale również ci, którzy chcą nauczyć się jak filetuje się ryby, otwiera małże lub do czego najlepiej wykorzystać poszczególne części tuszy wołowej albo kaczki. 

wróć do artykułu
  • ~Xięgowy
    (2018-10-21 09:48)
    Czy ktoś sprawdza interpunkcję? Przecież tego "artykułu" nie da się czytać!
  • ~utylizator styropianu
    (2018-10-21 16:35)
    Dla kogo te krewetki, finger food, ostrygi, małże i krewetki oraz jagnięcina, cielęcina i wołowina ? Litości ! normalnego Polaka na to nie stać, a nowobogaccy nie będą się bawić w przyrządzanie, bo zaproszą swoich gości np.do "Sowy".