Kebab odchodzi do lamusa! Oto kanapka za co najmniej 20 zł, którą Polacy pokochali

Restauracje i bary z burgerami w całym kraju wyrastają jak grzyby po deszcze. Lokale, zwłaszcza w Warszawie, mają sporo klientów. Ich właściciele przyznają, że Polacy pokochali smak amerykańskiej kuchni, a restauratorzy odkryli nowy sposób na świetny biznes.

wróć do artykułu
  • ~tele-wic
    (2013-10-29 16:21)
    Artykuł sponsorowany. DGP zachowuje się jak sutener.
  • ~kozik
    (2013-10-29 09:20)
    Pogięło was lemingi? Srajburgery to ma być dobre jedzenie? Chyba, że kluczowym słowem tutaj jest "modne"... wśród lemingów. Buła pieczona z waty i spulchniaczy, byle jaki kotlet mielony, trochę warzyw i dużo sosów. Takie nic za 20 i więcej złotych? Gońcie się frajerskie lemingi!!!
  • ~m-53
    (2013-10-30 00:19)
    Robimy burgera
    100 g rostbefu pieczonego na różowo, cienko kroimy,
    pół bagietki
    trochę masła (bo lubię), majonezu, sałata,(niekoniecznie) sól, pieprz, odrobina chrzanu.
    Razem 5 zeta.
    W knajpce 10 zeta..Mogę zaakceptować.

    Tylko wątpię czy dostanę 100 g rostbefu.



    Wyliczanka dla mojej rodziny - żona, cztery córki, ja. Zjadamy "na mieście" drugie śniadanie

    Burger - 25
    Coś do picia - 5
    razem 30, mnożymy razy 6 i razy 30.

    Na drugie śniadanie muszę mieć 180 dziennie czyli 5.400 zeta miesięcznie.
  • ~100% tektura
    (2013-11-02 21:01)
    W Warszawie powstało już sporo lokali z burgerami w menu. Jeden z nich jest ciągle reklamowany - bobby burdel...
    Mięso i bułki mrożone... jak taki syf może być tak bardzo rozchwytywany?? tak samo jak mc'donald ...
    Jak taka pseudo knajpa i pseudo truck może wciskac mrożony, gotowy i kupiony od dostawcy syf ludziom pod nazwą "100% natura" ???!!!
    Bobby to MROŻONKA
    ludzie , nauczcie sie jeść ze zrozumieniem...