REKLAMA

PRZEPIS na zupę krem porowo-ziemniaczany. Wiosenna lekkość smaku!

  • Zupa krem porowo-ziemniaczany
    Materiały prasowe

    Zupa krem porowo-ziemniaczany

    Lekki i pożywny!
  • Zupa krem porowo-ziemniaczany

    Zobacz także

    SPAGHETTI BOLOGNESE Składniki: • Międzybrodzki Makaron spaghetti – 500 g • Mięso mielone wołowo-wieprzowe – 500 g •	Bulion mięsny – 2 szklanki •Cebula – 2 szt. • Marchew – 1 szt. • Seler naciowy – 1 szt. •	Przecier pomidorowy – 2 łyżki • Śmietanka – ½ szklanki •	Czerwone półwytrawne wino – 2 szklanki • Oliwa • Oregano • Sól, pieprz

    PRZEPISY na spaghetti: klasyka w najlepszym wydaniu

    Spaghetti to najpopularniejszy typ makaronu, ale także nazwa dania, które kocha większość Europejczyków. Ich podstawowe rodzajespaghetti, jest bolognese, napoli...
    Jak przestać marnować jedzenie?

    Jak nie marnować jedzenia? Porady łatwe do wcielenia w życie

    Ile kosztuje jedzenie, które co tydzień wyrzucasz do kosza, bo upłynął termin ważności? Kupujesz produkty w promocji „3 za 2”? Sprawdź, jak zaplanować...
    Przyprawy

    Z kuchni na zdrowie: przyprawy na przeziębienie i nie tylko!

    Kiedy temperatura spada o kilka kresek poniżej zera nawet grube, wełniane swetry nie zawsze zdają egzamin. Receptą na skuteczne rozgrzanie organizmu od wewnątrz jest...
    Jogurt

    Sposób na wilczy głód: 7 zdrowych przekąsek do kupienia i zjedzenia na szybko

    Dopada w najmniej oczekiwanym momencie. Wilczy głód lub po prostu apetyt na „coś dobrego”. Sprawdziliśmy, po jakie sklepowe przekąski można sięgać, aby było...

Zupa krem porowo-ziemniaczany

Lekki i pożywny!
Pokaż komentarze
  • Facebook0
  • Google Plus0
  • Wykop0
  • Tweet
Udostępnij

Źródło: Materiały prasowe

    Powered by ContentStream

    Źródło: Materiały prasowe

    reklama