• ~'
    (2012-10-16 22:54)
    NIC Z TEJ PISANINY NIE WYNIKA.
  • ~benek szesnasty
    (2012-10-16 20:51)
    Po kliknięciu w ileś zdjęć nie dowiedziałem się niczego czego bym już nie wiedział.Kilka banałów.
  • ~filizanka
    (2012-10-16 22:08)
    a palenie kawy? sposób palenia kawy i termin spożycia jest bardzo ważny
  • ~jernow
    (2012-10-16 23:54)
    Nie zgodze sie z ostatnim stwierdzeniem, ze grubiej mielona kawa nadaje sie do ekspresu. Wrecz przeciwnie, dobre mlynki do espresso cechuja sie zdolnoscia bardzo drobnego i "rownego mielenia". tylko wtedy mozna uzyskac dobre cisnienie prze parzeniu, czyli ok 1ml/sec.
  • ~Ina
    (2012-10-17 06:41)
    I znowu autor nie wiedział na jaki temat pisze. Podał wszystko co wiedział . Efekt niestety żenujący.
  • ~HXO
    (2012-10-18 11:21)
    To ja o tym "bobie arabskim" nieco frywolniej...
    Jak już pisał (z tego co pamiętam) J.A. Morsztyn:
    "W Malcie-śmy, pomnę, kosztowali kafy,
    Trunku dla Turków... Ale tak szkaradny
    Napój, tak brzydka trucizna i jady,
    Co żadnej śliny nie puszcza na zęby,
    Niech chrześcijańskiej nie plugawią gęby..."
    To nie lepiej pić miód (pitny) lub mleko (z piersi)? Czyż nie? Heno.
    Ps. Kończę bo pora na "kawusię".
  • ~blebleble
    (2012-10-19 05:16)
    bo to era bananowych dzieci,fajny tytuł i NIC WIĘCEJ ,to jest przykra zeczywistosc z która sie zderzamy z prędkoscią swiatła.
  • ~krystyna
    (2012-11-06 11:07)
    Nie jestem mądrzejsza po tym artykule i dalej będę piła moją kawusię.
Uwaga, Twój komentarz może pojawić się z opóźnieniem do 10 minut. Zanim dodasz komentarz - zapoznaj się z zasadami komentowania artykułów.