PRZEPIS na zupę w stylu tajskim z krewetkami i serkiem topionym. Fenomelnalne połączenie skrajnie różnych smaków

| Aktualizacja:

Kuchnia tajska to kwintesencja kulinarnych kontrastów, która w fenomenalny sposób łączy w sobie pozornie niemożliwe do pogodzenia aromaty. Nie tylko wśród miłośników krewetek wspomnienie tajskich specjałów powoduje dreszczyk emocji. Także wielbiciele egzotycznych podróży smakowych oraz ciekawych komponentów powinni zdecydowanie zasmakować delicji z dawnego Syjamu. Jaki jest klucz do odwzorowania tajskich potraw z wykorzystaniem dostępnych składników?

wróć do artykułu
  • ~OlaP
    (2018-09-21 10:35)
    Muszę spróbować :D Teraz próbuję nowych smaków, ostatnio byłam w Zachodnim Brzegu w Warszawie i zasmakowałam pysznej kuchni izraelskiej

Może zainteresować Cię też: