"Vegano Italiano", czyli wege w wydaniu włoskim [RECENZJA KULINARNA]

Aromatyczne zioła, soczyste pomidory, czy chrupiące ciasto to kwintesencja włoskiej kuchni. Wśród tradycyjnych dań z Półwyspu Apenińskiego Rosalba Gioffre wyszukała ponad 150 wegańskich kompozycji, które nie tylko łatwo można przygotować w domu, ale też nie marnować czasu oraz nie nadwyrężyć portfela przy poszukiwaniu składników, często zupełnie egzotycznych.

wróć do artykułu
  • ~Wege
    (2018-07-06 10:51)
    Wygląda rewelacyjnie, tym bardziej że kuchnia włoska jest bardzo dobra, a wersja wegańska dobrze wpłynie na zdrowie i środowisko.
  • ~Kalina
    (2018-07-18 11:39)
    Uwielbiam kuchnię włoską w szczególności tą, którą podają w Oliwie i Papryce, ale w wydaniu wegańskiej jej sobie nie wyobrażam ;)

Może zainteresować Cię też: