Dania przyprawione mikrobami? Na grillu żyje więcej bakterii, niż na toalecie

Na popularnych składanych i ogrodowych grillach żyje więcej bakterii niż na… toalecie – alarmują badacze. Zanim więc zaczniemy grillować steki, warzywa lub pieczywo, warto wziąć się za porządne sprzątanie, aby przypadkiem nie przyprawić dań... groźnymi mikrobami.

wróć do artykułu
  • ~Scepon spode grapy
    (2018-05-19 10:21)
    Jasne i od 100-120 stopni na plusie w grillu nic im się nie dzieje. Pitolenie w bambus - pierwotny człek jadł z popiołu i żył 100 lat a dziś te sterylne ciecie nie mogą do 70-tki dociągnąć ;)
  • ~Chemik
    (2018-08-27 23:03)
    Z kąd bierzecie tych specjalistów Agata Froń proponuje się duczyć a nie pisać głupoty

Może zainteresować Cię też: